Voorlichtingsvideo’s voor CDC Tandzorg

  1. Home
  2. Bedrijfsvideo
  3. Voorlichtingsvideo’s voor CDC Tandzorg
[us_testimonial author=”Marketing & Communicatie manager” company=”CDC Tandzorg BV”]“Bij een videoproductie in de zorg is flexibiliteit erg belangrijk. De patiënt gaat immers altijd voor. Het team van Marketingvideo beschikte ruimschoots over deze flexibiliteit en heeft bovendien goed geluisterd naar onze wensen waardoor het project precies naar wens werd ingevuld met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader![/us_testimonial]

CDC Tandzorg

CDC Tandzorg is een hypermodern, full-service centrum voor tandheelkunde.

De uitdaging

In 2011 lanceerde CDC Tandzorg een nieuwe huisstijl en een vernieuwde website. Voor deze website produceerden we een serie video’s met als doel patiënten optimaal te informeren over de diensten en de werkwijze van CDC Tandzorg.

Video

De video’s laten zien wat de patiënt kan verwachten tijdens de behandeling bij CDC Tandzorg. Zo krijgt de kijker zicht op bijvoorbeeld het verloop van het intake gesprek en de werkwijze van een narcose behandeling.

Resultaten

De 5 voorlichtingsvideo’s worden veelvuldig bekeken op de CDC website en dragen bij aan het optimaal informeren van bestaande en nieuwe patiënten.

Menu