foto: Neven Fotografie

Marketingvideo sponsort De Bonk

Op 6 januari 2015 werd hij voor de negentiende keer uitgereikt: de Communicatieprijs Brabant, sinds vorig jaar beter bekend als De Bonk.

De juryprijs ging naar de spraakmakende campagne  Gay Village die Scheepens Reclame Adviseurs maakte voor Stichting Roze Maandag. De publieksprijs was voor de Quiet 500, het initiatief van Eekelaar Strategische Vormgeving om via een glossy magazine aandacht te vragen voor de (stille) armoede die dicht om ons heen nog steeds bestaat.

Met ingang van dit jaar zijn wij als team Marketingvideo verbonden aan deze prestigieuze Brabantse communicatieprijs. Als trotse sponsor maken we de komende jaren bij elke editie enkele video’s rondom De Bonk.

Ziehier onze videoproducties voor De Bonk 2014, te weten een compilatie van de 17 inzendingen en een impressie van de bijeenkomst Meet the Jury op 19 november 2014, waarin de inzenders hun campagnes presenteerden en verdedigden voor de kritische edoch rechtvaardige jury.

Enne… ben je een Brabants bureau of merk en maak je in 2015 een campagne waar je trots op bent? Zend die eind dit jaar dan vooral in voor De Bonk 2015, en zie je campagne terug in onze Bonk video’s!

foto: Neven Fotografie

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu